Jeg udfordrer og forbinder offentlige og private parter – med særlig fokus på bæredygtig udvikling og vækst

BAGGRUND
Jeg er dybt inspireret af FN’s 17 Verdensmål og ser målene som en fantastisk ramme der kan skabe nytænkning i værdikæden, i gænse forretningsmodeller, i medarbejderforhold og -tiltrækning, i etablering af samarbejder.

Jeg har 10 års erfaring fra Væksthus Hovedstadsregionen med etablering af ambitiøse og værdiskabende offentlige-private samarbejder, og er vant til at hjælpe virksomheder med at udvikle skræddersyede vækstplaner til det offentlige marked (B2G). Ligsom jeg har fokus på, at hjælpe offentlige parter til at gøre brug af nye samarbejds- og indkøbsmuligheder.

Endvidere har jeg 7-års erfaring fra Røde Kors, med etablering af partnerskaber med private sponsorer og donorer, med fokus på hvordan partnerskaberne kunne kobles til virksomhedernes CSR-strategi og samtidig bakkede op om og skabte opmærksomhed omkring Røde Kors’ budskaber og aktiviteter.

UDDANNELSE
Jeg er uddannet Master i Innovation og Ledelse (LAICS), Kaospilot og Markedsøkonom.

Min tilgang til forretningsudvikling og innovation tager afsæt i samskabende- og designtænkende metoder, så vi kan ”Fail fast”, og fokusere på løsninger, der kvalificerer sig gennem hurtige tests. Endvidere er jeg inspireret af Sprint-processer, hvor man på meget kort tid få tilstrækkelig viden til at kunne igangsætte relevante aktiviteter/udvikle attraktive strategier.

NETVÆRK
Jeg har et kæmpe netværk, der gør mig i stand til at forbinde mennesker, der skal lære af hinanden, eller skal noget mere sammen.

Udover at drive SaraØllgaard er jeg ved at etablere netværket LaicsChange, som er et lukket netværk for masteruddannede fra LAICS ”Leadership and Innovation in Complex Systems” fra AAU/CBS.

SARA SIGER OM SIG SELV…
”Min spidskompetence er at hjælpe virksomheder med at udvikle bæredygtige og handlingsrettede salgs- og vækststrategier. Jeg sætter en ære i at udfordre gængse tankesæt, og i at forbinde parter, der kan bidrage med vigtig viden og kompetencer. Herved sikres, at nye (bæredygtige) muligheder udvikles og udnyttes.”

Sara Øllgaard

Mobil 4110 8810