Min vision er, at sætte et aftryk, der rækker længere end jeg selv kan se.

BÆREDYGTIGHED ER EN DILEMMA DAGSORDEN 
Den bæredygtige dagsorden er så omfattende og dilemmafyldt, og indeholder flere spørgsmål end svar. Derfor er det nødvendigt at vi på alle ledelsesniveauer og virksomheder taler om, hvad vores rolle er i den og hvordan vi kan handle på den.

Jeg ser det som min vigtigste opgave at få sat bæredygtighed på agendaen. Det gør jeg gennem at skabe og kvalificere samtaler som giver mulighed for at se og forholde sig til udfordringer, potentialer og dilemmaer, som forudsætning for den handlingslyst, jeg ønsker at inspirere til og sætte igang.

Professionelt binder jeg med mine workshops bro mellem min viden om lederskab og forretningsudvikling og erfaring med hvordan man skaber processer der inddrager og engagerer.

Mit særlige bidrag og fokus handler derfor om:
1. At facilitere samtaler om bæredygtighed, der skaber fælles udgangspunkt for den forandring og udvikling vi ønsker at skabe
2. At skabe engagement gennem aktiv involvering hvor deltagerne motiveres til at sætte mål der giver mening
3. At inspirere med værktøjer og cases som deltagerne kan relatere til

FORRETNINGSUDVIKLING
12+ års erfaring med forretningsudvikling, etablering af partnerskaber og facilitering af udviklingsprocesser, bla. hos Væksthus Hovedstadsregionen. Tidligere har jeg 7 års erfaring fra Røde Kors med etablering af CSR-partnerskaber og rådgivning i, hvordan de understøtter virksomhedens kernefortælling.

Igennem de sidste 3 år har jeg drevet selvstændig konsulentvirksomhed, hvor jeg laver ledertræning, strategiudvikling, coaching, faciliterer netværk og holder foredrag/workshop. Alt sammen med et et bæredygtigt / samfundsansvarligt tvist.

LEDERTRÆNING OG -COACHING
Medskaber, underviser og coach på Akademiet for Signaturpræstationer. Akademiet er et 1-årigt ledertræningsforløb fordelt på 6 moduler, hvor vi træner ledere i at præstere ansvarligt og optimalt.

UDDANNELSE
Master i Innovation og Ledelse (LAICS), Kaospilot og Markedsøkonom.

Certificeret Coach og Team Coach (CTI).

Certificeret Bæredygtig forretningsudvikler (Sustainable Business Akademi).

TILGANG
Jeg er analytisk og hurtig til at sætte mig ind i specifikke faglige udfordringer, og har værktøjer til at facilitere processer der aktivt inddrager, skaber medejerskab og inspirer til handling.

Jeg tilgår strategi- og udviklingsprocesser som forandringsprocesser. Det gør dem mindre “farlige” at give sig i kast med. Forandringer er noget vi alle har erfaringer med. Forskellen er hvordan vi griber forandringerne an.

Når jeg faciliterer processer bruger jeg aktive læringsprincipper, der sikrer inddragelse og medejerskab. Når jeg holder oplæg, ser jeg det som min fornemmeste opgave at være inspirerende, og at jeg får mit budskab enkelt og klart frem.

FYSISK ELLER ZOOM

Jeg tilbyder workshops og foredrag både fysisk og på ZOOM. En kombination er optimal.

NETVÆRK
Jeg har et stort netværk indenfor alle brancher, og et skarpt blik for at forbinde specialister og mennesker, der kan lære af og bidrage til hinanden.

SARA SIGER OM SIG SELV…
”Mit drive ligger i at inspirere og udfordre virksomheder og mennesker til at flytte sig derhen, hvor de drømmer om. Det forudsætter, at de ved hvad de vil. Den afklaringsproces hjælper jeg dem med ved min nysgerrige og spørgende tilgang.

Jeg har en involverende, aktiv lyttende og udfordrende tilgang, som jeg oplever skaber engagement og medejerskab.”

Sara Øllgaard

Mobil 4110 8810