BÆREDYGTIGHED STARTER MED SAMTALER 

Bæredygtigheden er ikke længere til diskussion. I dag er handler det om, at vi skal finde vores rolle i den, kunne navigere i og udnytte de mange muligheder bæredygtigheden tilbyder. Og ikke mindst turde at sætte bæredygtighed på agendaen – velvidende at den både er fyldt med dilemmaer og faldgrupper.

Jeg ser det som min vigtigste opgave at få sat bæredygtighed på agendaen. Det gør jeg gennem at skabe og kvalificere samtaler, som giver mulighed for at I kan forholde sig til de udfordringer, potentialer og dilemmaer dagsordenen indebærer for jer. Samtalen er forudsætningen for, at vi forstår hvor vi selv står, får indsigt i eventuelle uoverensstemmelser, får skabt involvering og  handlingslyst. Derfor starter bæredygtighed med samtaler.

Mit særlige bidrag og fokus handler derfor om:
1. At facilitere samtaler om bæredygtighed, der skaber fælles udgangspunkt for den forandring og udvikling vi ønsker at skabe
2. At skabe engagement gennem aktiv involvering hvor deltagerne motiveres til at sætte mål, der giver mening og værdi for virksomheden og den enkelte
3. At inspirere med værktøjer og cases som deltagerne kan relatere til og anvende selv

FORRETNINGSUDVIKLING
12+ års erfaring med forretningsudvikling, etablering af partnerskaber og facilitering af udviklingsprocesser, bla. hos Væksthus Hovedstadsregionen. Tidligere har jeg 7 års erfaring fra Røde Kors med etablering af CSR-partnerskaber og rådgivning i, hvordan de understøtter virksomhedens kernefortælling.

Igennem de sidste 4 år har jeg drevet selvstændig konsulentvirksomhed, hvor jeg laver ledertræning, strategiudvikling, coaching, faciliterer netværk og holder foredrag/workshop. Alt sammen med et et bæredygtigt / samfundsansvarligt tvist.

LEDERTRÆNING OG -COACHING
Medskaber, underviser og coach på Akademiet for Signaturpræstationer. Akademiet er et 1-årigt ledertræningsforløb fordelt på 6 moduler, hvor vi træner ledere i at præstere ansvarligt og optimalt.

UDDANNELSE
Master i Innovation og Ledelse (LAICS), Kaospilot og Markedsøkonom.

Certificeret Coach og Team Coach (CTI).

Certificeret Bæredygtig forretningsudvikler (Sustainable Business Akademi).

TILGANG
Jeg er analytisk og hurtig til at sætte mig ind i specifikke faglige udfordringer, og har værktøjer til at facilitere processer der aktivt inddrager, skaber medejerskab og inspirer til handling.

Jeg tilgår bæredygtige strategi- og udviklingsprocesser som forandringsprocesser. Det gør dem mindre “farlige”, fordi forandringer er noget vi alle kan relatere til.

Min facilitering bygger på aktive læringsprincipper, der sikrer inddragelse og medejerskab. Når jeg holder oplæg, ser jeg det som min fornemmeste opgave at være inspirerende, og at få mit budskab enkelt og klart frem.

FYSISK ELLER ZOOM

Jeg tilbyder workshops og foredrag både fysisk og på ZOOM.

NETVÆRK
Jeg har et stort netværk indenfor alle brancher, og et skarpt blik for at forbinde specialister og mennesker, der kan lære af og bidrage til hinanden.

SARA SIGER OM SIG SELV…
”Mit drive ligger i at inspirere og udfordre virksomheder og mennesker til at flytte sig derhen, hvor de drømmer om. Det forudsætter, at de ved hvad de vil. Den afklaringsproces hjælper jeg dem med ved min nysgerrige og spørgende tilgang.

Jeg har en involverende, aktiv lyttende og udfordrende tilgang, som jeg oplever skaber engagement og medejerskab.”

Sara Øllgaard

Mobil 4110 8810