Den bæredygtige dagsorden er en gave for virksomhedens innovationskraft og bundlinjer – og samtidig en bestillingsseddel fra fremtiden.

BÆREDYGTIGHED SOM DRIVKRAFT
Jeg er brænder for den bæredygtige dagsorden, og ønsker at sprede viden og inspiration om den til virksomheder, der ønsker at drage nytte af mulighederne. Mulighederne kan findes i udvikling af en ny bæredygtig forretningsstrategi, nye cirkulære forretningsmodeller, Grønne certificeringer, CSR-strategier, …

Dagsordenen forudsætter at ledelsen tager det lange lys på, og er modige til at tænke og handle anderledes. Samt at hele organisationen inddrages, da nytænkning, viden og ejerskabet til den bæredygtige strategi skal forankres bredt.

De 17 Verdensmål er en fantastisk kickstarter til udviklingsprocessen, da de inspirerer til hvilke konkrete handlinger der kan igangsættes ift. virksomhedens mål og ambitioner for deres bæredygtige omstilling.

FORRETNINGSUDVIKLING
Jeg har 12+ års erfaring med forretningsudvikling, etablering af partnerskaber og facilitering af udviklingsprocesser, bla. hos Væksthus Hovedstadsregionen. Tidligere har jeg 7 års erfaring fra Røde Kors med etablering af CSR-partnerskaber og rådgivning i, hvordan de understøtter virksomhedens kernefortælling.

Igennem de sidste 2 år har jeg drevet selvstændig konsulentvirksomhed hvor jeg laver workshops, ledertræning og holder foredrag med hovedfokus på bæredygtig ledelse og forretningsudvikling.

LEDERTRÆNING OG -COACHING
Jeg er medskaber, underviser og coach på Akademiet for Signaturpræstationer. Akademiet er et 1-årigt ledertræningsforløb fordelt på 6 moduler, hvor vi træner ledere i at præstere ansvarligt og optimalt – hver gang.

UDDANNELSE
Jeg er uddannet Master i Innovation og Ledelse (LAICS), Kaospilot og Markedsøkonom. Er Certificeret Coach og Team Coach fra CTI og læser pt. “Sustainable business developer”-uddannelsen hos Tania Ellis.

TILGANG
Jeg anvender strategi-. samskabelses- og designtænkende metoder, som jeg strukturerer workhops omkring.

Jeg betragter og tilgår en bæredygtig udviklingsproces som en forandringsproces. Det gør den mindre “farlig” at give sig i kast med, da forandringer er noget vi alle har erfaringer med.

Min facilitering bygger på aktive læringsprincipper og positiv psykologi, der sikrer inddragelse og medejerskab. Når jeg holder oplæg lægger jeg vægt på, at jeg er inspirerende og at mit budskab er ukompliceret og klart.

FYSISK ELLER ZOOM

Jeg tilbyder workshops og foredrag både fysisk og på ZOOM. En kombination er optimal. Men i Corona-tiden kan vi blive tvunget til at “nøjes” med det virtuelle. Har du ikke prøvet det, så giv dig selv chancen. Der er tilfælde hvor jeg oplever det virtuelle møde mindst ligeså givende som det fysiske.

NETVÆRK
Jeg har et stort netværk indenfor alle brancher, og et skarpt blik for at forbinde specialister og mennesker, der kan lære af og bidrage til hinanden.

SARA SIGER OM SIG SELV…
”Mit drive ligger i at inspirere og udfordre virksomheder og mennesker til at flytte sig derhen, hvor de drømmer om. Det forudsætter de ved hvad de vil. Den afklaringsproces hjælper jeg også meget gerne med.

Jeg har en involverende, aktiv lyttende og udfordrende tilgang, som jeg oplever bidrager til at skabe engagement, involvering og medejerskab.”

Sara Øllgaard

Mobil 4110 8810