Min vision er, at sætte et aftryk, der rækker længere end jeg selv kan se.

INDRØMMET, JEG ER EN BÆREDYGTIGHEDSNØRD…
Og jeg er stolt af det. Det giver mig en vision at stræbe efter, og en drivkraft der får mig ud af sengen om morgenen.

Men den bæredygtige dagsorden blev først rigtig sjov for mig at arbejde med, da jeg fandt ud af at KOBLE MIN VIDEN om forretningsudvikling og bæredygtighed MED MIN ERFARING i at facilitere inddragende processer. At være i stand til at møde ledere og organisationer i øjenhøjde er en forudsætning for at skabe opbakning, motivation og forandring. Og det er desv. langt fra alle processer der formår det.

Mit særlige bidrag handler bl.a. om:
1. At starte samtaler om bæredygtighed, der udfolder begrebet konstruktivt, så vi opnår fælles udgangspunkt, og kan sætte ord på, hvad vi ønsker at skabe
2. At involvere på en relevant måde, dvs. introducere til værktøjer og skræddersy processer, der stemmer overens med ambitioner, deltagere og målsætninger
3. At inspirere med eksempler som lederne og virksomheden kan relatere til

FORRETNINGSUDVIKLING
12+ års erfaring med forretningsudvikling, etablering af partnerskaber og facilitering af udviklingsprocesser, bla. hos Væksthus Hovedstadsregionen. Tidligere har jeg 7 års erfaring fra Røde Kors med etablering af CSR-partnerskaber og rådgivning i, hvordan de understøtter virksomhedens kernefortælling.

Igennem de sidste knap 3 år har jeg drevet selvstændig konsulentvirksomhed, hvor jeg laver strategiudvikling, ledertræning, coaching, faciliterer netværk og holder foredrag. Alt sammen med et blik på at strække det til at ha’ et bæredygtigt/samfundsansvarligt tvist.

LEDERTRÆNING OG -COACHING
Medskaber, underviser og coach på Akademiet for Signaturpræstationer. Akademiet er et 1-årigt ledertræningsforløb fordelt på 6 moduler, hvor vi træner ledere i at præstere ansvarligt og optimalt.

UDDANNELSE
Master i Innovation og Ledelse (LAICS), Kaospilot og Markedsøkonom.

Certificeret Coach og Team Coach (CTI).

Certificeret Bæredygtig forretningsudvikler (Sustainable Business Akademi).

TILGANG
Jeg er analytisk og hurtig til at sætte mig ind i specifikke faglige udfordringer, og har værktøjer til at facilitere processer der aktivt inddrager, skaber medejerskab og inspirer til at handle på udfordringerne. Herunder samskabelses- og designtænkende metoder.

Jeg tilgår strategi- og udviklingsprocesser som forandringsprocesser. Det gør dem mindre “farlige” at give sig i kast med. Forandringer er noget vi alle har erfaringer med. Forskellen er hvordan vi griber forandringerne.

Når jeg faciliterer processer bruger jeg aktive læringsprincipper, der sikrer inddragelse og medejerskab. Når jeg holder oplæg ser jeg det som min fornemmeste opgave at være inspirerende og at jeg får mit budskab enkelt og klart frem.

FYSISK ELLER ZOOM

Jeg tilbyder workshops og foredrag både fysisk og på ZOOM. En kombination er optimal.

NETVÆRK
Jeg har et stort netværk indenfor alle brancher, og et skarpt blik for at forbinde specialister og mennesker, der kan lære af og bidrage til hinanden.

SARA SIGER OM SIG SELV…
”Mit drive ligger i at inspirere og udfordre virksomheder og mennesker til at flytte sig derhen, hvor de drømmer om. Det forudsætter, at de ved hvad de vil. Den afklaringsproces hjælper jeg dem med ved min nysgerrige og spørgende tilgang.

Jeg har en involverende, aktiv lyttende og udfordrende tilgang, som jeg oplever skaber engagement og medejerskab.”

Sara Øllgaard

Mobil 4110 8810