WHY – EN NØDVENDIG FORUDSÆTNING FOR JERES FORRETNINGSUDVIKLING

INDHOLD
På kursets førstedag retter vi fokus indad, og finder ind til jeres WHY, samt får et overblik over jeres nu-situation. På anden dagen rettes fokus udad mod markedet, og mod hvordan værdien i jeres WHY matcher målgruppens ønsker og behov.

UDBYTTE
I får etableret grundlaget for jeres forretningsplan, og kommer i gang med at lave den. Kurset giver jer det nødvendige afsæt, der viser hvor I befinder jer i dag, hvor I ønsker at være, og hvilke unikke handlinger, der skal til for at forbinde de to punkter.

VARIGHED
1-2 dage

VERDENSMÅL SOM LØFTESTANG TIL VÆKST

INDHOLD
Gør verdensmålene til en integreret del af din forretningsstrategi. I et forløb på alt fra 1 – 3 dage er der fokus på, at I får Verdensmålene ind under huden, og kan udvælge, prioritere de mål der har mest relevans for jer. På baggrund heraf udvikles skabe målrettede og målbare projekter med udgangspunkt i jeres fokusområder.

UDBYTTE
I får hul på, og kommer for alvor i gang med at blive en bæredygtig virksomhed som I kan skabe forretning på.  I får faciliteret en skræddersyet proces – enten som sprit eller som et længerevarende projekt – som ender ud med at skabe værdi for virksomheden, jeres medarbejdere og jeres kunder.

VARIGHED
1 -3 dages Sprint

Kontakt mig og lad os få en snak om indhold, form og udbytte.

Sara Øllgaard

Mobil 41108810