BLIV INSPIRERET TIL DIN BÆREDYGTIGE LEDELSE OG FORRETNINGSUDVIKLING

INDHOLD

Jeg holder workshops og foredrag om bæredygtig ledelses- og forretningsudviklingstemaer temaer som:

SÅDAN UDVIKLER DU EN STRATEGI FOR BÆREDYGTIGHED – få indblik i hvordan I kommer i gang med en en bæredygtig strategi, og hjælp til at vælge én af de mange veje til at skabe en bæredygtig bundlinje.

SÅDAN UDVIKLER DU DIT BÆREDYGTIGE LEDERSKAB – Der er 3 temaer du skal mestre for at udøve bæredygtig ledelse. Få indsigt i hvordan du “Bær din virksomhed dygtigt”, “Bær dit lederskab dygtigt” og “Bær dig selv dygtigt”. Til hver færdighed hører et sæt samtalekort m. 56 spm., der skaber indsigt og et godt afsæt for at komme 360 grader rundt om temaerne.

-SAMTALER OM BÆREDYGTIGHED  – invitér mig til at facilitere samtaler, hvor I kommer 360 grader rundt om bæredygtighed, herunder også Verdensmålene og de 3 bundlinjer. Workshoppen skal hjælpe jer til at afklare hvad bæredygtighed er for jer, og hvad I ønsker at opnå med en bæredygtig profil. På workshoppen anvender vi samtale-starterne: “Samtaler om bæredygtighed”.

VERDENSMÅLENE – HVAD, HVORFOR, HVORDAN? – indblik i Verdensmålene og hvordan de kan være med til at igangsætte udviklingen af jeres bæredygtige udvikling.

Oplæg/workshops tager udgangspunkt i virksomhedens situation og ambitionsniveau, og deltagerne inddrages på en måde, der skaber forståelse og gør det let, ufarligt og motiverer til at komme igang.

  • Hvad er bæredygtighed? Og hvad er det modsatte?
  • Hvordan kan går bæredygtighed og vækst hånd-i-hånd? Og hvordan kommer vi igang?
  • Hvilke tendenser, lovgivning og forventninger til bæredygtighed påvirker især virksomheden/branchen?
  • Hvad er Verdensmålene og hvordan kan de bruges som løftestang til forretningsudvikling?
  • Hvad er grønne certificeringer? Hvorfor er det relevant- og for hvem?
  • Hvordan arbejder man med sin bæredygtige kernefortælling og undgår Greenwashing?
  • Bæredygtig ledelse – hvad er forskellen til almindelig god ledelse?

UDBYTTE

Du kan forvente at få viden, inspiration og lyst til at handle. Det får du bl.a. fordi jeg lægger vægt på at inddrage og invitere til dialog, og fordi jeg leverer budskaberne klart, og anvender værktøjer, der gør det let at forholde sig til og sætte handling bag.

VARIGHED

Foredrag/workshop: fra 2 timer til et forløb – det der afgør er virksomhedens ønsker til output og videnniveau.

Kontakt mig og lad os tage en snak om hvilke emner I ønsker at vide mere om.

Sara Øllgaard

Mobil 41108810