BLIV INSPIRERET TIL DIN BÆREDYGTIGE LEDELSE OG FORRETNINGSUDVIKLING

INDHOLD

Jeg holder workshops og foredrag om bæredygtig ledelses- og forretningsudviklingstemaer temaer:

FRA GODT TIL BÆREDYGTIGT LEDERSKAB – Lær at mestre de 3 dimensioner/dogmer for at udøve bæredygtig ledelse: “Bær din virksomhed dygtigt”, “Bær dit lederskab dygtigt” og “Bær dig selv dygtigt”. Til hver færdighed hører et sæt samtalekort m. 56 spm., der skaber indsigt og et godt afsæt for at komme 360 grader rundt om temaerne.

Samtalekort om Bæredygtig ledelse incl. dogmeplakat kan købes via KLS pureprints shop her

-SAMTALER OM BÆREDYGTIGHED  – Kom 360 grader rundt om temaet bæredygtighed, herunder Verdensmålene, de 3 bundlinjer, certificeringer, greenwashing mm. Workshoppen hjælper jer til at afklare hvad bæredygtighed er for jer, og hvad I ønsker at opnå med en bæredygtig profil. På workshoppen anvender vi samtale-starterne: “Samtaler om bæredygtighed”.

Se og køb samtalekortene her.

SÅDAN UDVIKLER DU EN STRATEGI FOR BÆREDYGTIGHED – få 7 veje til hvordan I kommer i gang med at udvikle en bæredygtig strategi. Strategien tager udgangspunkt i jeres ambitioner, omverdenens krav og forventninger mv, og ender ud med en vækst-, handlings- og kommunikationsplan.

VERDENSMÅLENE – HVAD, HVORFOR, HVORDAN? – få indblik i Verdensmålene, og hvordan kan de bruges som løftestang i jeres forretningsudvikling?

Se mere om mine foredrag/workshops om Bæredygtig Ledelse på You&X, som jeg også kan bookes igennem.

UDBYTTE

Foredrag/workshops tager udgangspunkt i virksomhedens situation og ambitionsniveau, og deltagerne inddrages på en måde, der skaber motivation og engagement.

VARIGHED

2 timer, 1/2 dag, 1 dag, et forløb, et forløb over flere dage/måneder?

Det er virksomhedens ønsker til output og videnniveau der afgør varigheden.

Kontakt mig og lad os tage en snak om hvilke emner I ønsker at vide mere om.

Sara Øllgaard

Mobil 41108810