Akademiet for Signaturpræsentationer

Akademiet for Signaturpræstationer – en lederuddannelse der har fokus på udvikling af dit personlige bæredygtige lederskab

Indfri dit uforløste lederpotentiale, gennem et ét-åri gt program der udvikler din

Indhold:

Signaturprogrammet er et intensivt program, som sætter dig i stand til at præstere NU og i fremtiden. Modulerne tager afsæt i de fem præstationspsykologiske trin der skal til, for at du kan sætte de varige og signifikante fodaftryk i din virksomhed og personligt, som du drømmer om.

Programmet er en kombination af relevant teori, som altid bliver koblet til praksis, og du kommer til at mentaltræne som de bedste atleter og erhvervsledere. På de 13 moduldage, som strækker sig over 1 år, fylder vi på med inspiration og sparring, og resten af tiden – altså mellem hvert modul – arbejder på på at gøre viden til vaner – use it or loose it!

Du kommer til at arbejde intensivt med din egen og din virksomheds udvikling. Da en signaturpræstation er ikke noget du kan læse dig til, kan du forvente dig aktivt at træne de færdigheder du lærer mellem modulerne. Det gør du bl.a. gennem støtte af din læringsgruppe og sparring med din personlige coach.

Nysgerrig? Læs mere på her